Szűrés

A(z) felhasználói szokások kulcsszót tartalmazó cikkek

Az androidosok átlagosan 95 appot telepítenek mobiljukra

2014. augusztus 27. -

A Yahoo Aviate legfrissebb adatai szerint az Android felhasználók szeretik az alkalmazásokat a telefonjukon. Közel száz appot telepítenek átlagosan a készülékükre.

Tovább

A technológiai vívmányok 4-ből 3 embert közelebb hoztak családjukhoz

2014. július 17. -

Az emberek technológiához való hozzáállása és használata folyamatosan változik, ezt szem előtt tartva készítette el a Samsung Magyarországon is a Techonomic Index elnevezésű reprezentatív felmérését. A kutatás fényt derített arra, hogy a különböző elektronikai eszközök használatával mennyi időt töltünk, és hogy ez mennyiben befolyásolja a társas kapcsolatainkat.

Tovább

Hogyan vásárolunk laptopot?

2014. március 13. -

Az Intel friss kutatásából kiderült, hogy mi, magyarok milyen szempontok szerint, milyen célra vásárolunk laptopot, sőt azt is megtudhattuk, mennyire vagyunk nyitottak az új megoldásokra, illetve mekkora felárat vagyunk hajlandók fizetni azokért.

Tovább

Magyarországon is debütált az LG G2 és a G Pad 8.3

2013. október 19. -

A hét folyamán hazánkban is bemutatkoztak az LG legújabb nagyágyúi, a G2 okostelefon és a G Pad 8.3 táblagép. Az androidos eszközök legnagyobb érdekessége, hogy a gyártó „Learning from You” nevű, felhasználó-központú tervezési filozófiája alapján készültek, így számos olyan funkcióval rendelkeznek, melyek a könnyebb és kényelmesebb használatot szolgálják.

Tovább